Haal je motorrijbewijs

Heb je er altijd al van gedroomd om je motorrijbewijs te halen en zie je uit naar een eerste motorrijles? Dan is nu de mogelijkheid om je droom te verwezenlijken. Bij rijschoolvandenwildenberg.nl kun je je aanmelden voor je eerste motorrijles. Dit kun je op een regulier tempo doen of op versnelde wijze. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Deze rijschool bied je diverse opties.

Volg motorrijles bij Rijschool van den Wildenberg
Door motorrijles te volgen op deze rijschool, verzeker je jezelf van de beste kwaliteit lessen. Dit is onder andere terug te zien in het slagingspercentage van deze rijschool. Verder krijg je niet alleen je vaste rijinstructeur, maar ook een persoonlijk les advies en bepaal jij wanneer je lest. Je hebt de keuze uit diverse lespakketten.

Meld je aan voor je eerste motorrijles
Wil je eerst een proefles volgen voordat je met de rijlessen voor de motor van start gaat? Dit is bij Rijschool van den Wildenberg geen enkel probleem. Het theorie certificaat A is verplicht bij het behalen van het motorrijbewijs. Uiteraard krijg je daarbij alle hulp die je nodig hebt. Houd altijd rekening met een wachttijd bij het CBR voordat je praktijkexamen af kunt leggen voor het motorrijbewijs.