Examen voor taxi theorie aanvragen

Wil je gaan werken als taxichauffeur? Dan heb je niet genoeg aan enkel je gewone autorijbewijs, je zult ook een speciaal taxi praktijk en theorie examen af moeten leggen. Bij Theorie Gereserveerd kun je beide heel gemakkelijk regelen.

Theorie leren
Voordat je de examens af gaat leggen, is het natuurlijk verstandig om eerst de benodigde kennis op te doen. Bij Theorie Gereserveerd kun je een leerboek taxi theorie aanschaffen, waarin alles staat wat je moet weten op dit gebied. Wil je ook graag van te voren een idee hebben van hoe het taxi theorie examen eruit ziet? Kies dan voor het pakket dat naast het leerboek ook een boekje met examentraining bevat. Zo kun je goed voorbereid je taxi theorie examen gaan doen.

Taxi examens aanvragen
Niet alleen bij het leren van de stof en het oefenen van het examen kan Theorie Gereserveerd je helpen, zij kunnen ook voor jou het praktijk en theorie examen aanvragen. Dit kun je heel gemakkelijk regelen via hun website www.theoriegereserveerd.nl. Wat moet je doen om deze examens aan te vragen? Je vult op hun website in:
– dat je taxi examen wilt gaan doen
– welke examenlocatie jouw voorkeur heeft
– je persoonlijke gegevens, zoals burgerservicenummer en geboortedatum
Vervolgens betaal je via iDeal de kosten. Heb je alles ingevuld en heb je betaald, dan neemt een van de medewerkers contact met je op om een examendatum bij het CBR te reserveren. Met Theorie Gereserveerd regel je dus heel eenvoudig je taxi examen!